Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Most Recent User (Read 2748 times)
Captain John
Senior Member
****
Offline


Pass to Port !

Posts: 264
Location: Reno Beach
Joined: Jan 18th, 2007
Gender: Male
Most Recent User
Dec 19th, 2009 at 8:32pm
Print Post  
Okay now I have almost the same problem with modded default html and a modded midnyte template ...
  The boardindex templates "match"
In the default template displays the "5 Most Recent Users" to the right of the Info table.  The midnyte displays it "under" the event cal.
 I;d like it to the side as the default.
Note: the lines displayed are from Web developer "outline" tables.
  Can be seen here: http://www.vvcbb.org/Forum/YaBB.pl
  

EasyCapture11bmp.jpg ( 80 KB | 25 Downloads )
EasyCapture11bmp.jpg
EasyCapture10.jpg ( 89 KB | 24 Downloads )
EasyCapture10.jpg

Love to live and love on the water
Back to top
 
IP Logged
 
LWS
Senior Member
****
Offline


seek and ye shall find...i
must be BLIND!!

Posts: 285
Location: Southern Ohio
Joined: Feb 25th, 2007
Re: Most Recent User
Reply #1 - Dec 20th, 2009 at 3:35pm
Print Post  
Got to be something with the tables... I notice the border of Mydnitte template is broken.. see it on the left of the screenshot? the bottom border isnt there..
followed the link.. but its giving an error..
Quote:
An Error Has Occurred! Bareword found where operator expected at ./Templates/default/BoardIndex.template line 168, near "

  

LoneWebSurfer.com Nothing but YaBB templates
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Captain John
Senior Member
****
Offline


Pass to Port !

Posts: 264
Location: Reno Beach
Joined: Jan 18th, 2007
Gender: Male
Re: Most Recent User
Reply #2 - Dec 21st, 2009 at 12:17am
Print Post  
Sorry 'bout that .. am "trying" all kinds of things ... and screwed it up worse ... and now sort of right .. lol  spent 3 days on this (so far)
 Got the Most Recent Users where I want it (in the default boardindex.template, not midnyte yet)), but (gggggrrrr aaarrrrggghh) now I got width problems with the Recent Users Today .....

 I know (because I have it deleted right now) is the yabb row_resize is a problem.

check pm's here ...

"Source":
Code
Select All
<!-- ## Start Users Today mod ## -->
<br />

	  <tr>
	  <td class="catbg" valign="top" align="center">Guests &amp; Members Online Today</td>
	</tr>
	  <tr>

	  <td class="windowbg2" valign="top" align="center">
	  <div class="small" style="float: left; width: 100%; text-align: left;">There have been <b>0</b> guests on the board today.<br />There has been <b>1</b> member on the board today: <br /><a href="http://www.vvcbb.org/Forum/YaBB.pl?action=viewprofile;username=797C757176180" title="Last online 00:00:03 hours ago." rel="nofollow"><span style="color: red;"><b>YaBB Administrator</b></span></a></div>
		<br /><span style="text-align: center;"><!--Not for you to see--></span>
	</td>

    </tr>
<!-- ## End Users Today mod ## -->
</table><br />
<table class="bordercolor" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%">
<tr>
	<td class="tabtitle" width="1%" height="25" valign="middle">
		&nbsp;
	</td>
	<td class="tabtitle" width="99%" height="25" valign="middle">
		Users Online
	</td>

</tr>
</table>
<table class="bordercolor" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" width="100%">
<tr>
	<td class="windowbg" width="5%" valign="middle" align="center">
		<img src="http://www.vvcbb.org/Forum/yabbfiles/Templates/Forum/default/online.gif" border="0" alt="" />
	</td>
	<td class="windowbg2">
		<div class="small" style="float: left; width: 59%; text-align: left;">
		<span class="small">Members: <b>1</b></span><br />

		<a href="http://www.vvcbb.org/Forum/YaBB.pl?action=viewprofile;username=797C757176180" title="Last online 00:00:03 hours ago." rel="nofollow"><span style="color: red;"><b>YaBB Administrator</b></span></a>&nbsp;<i>(98.28.72.230)</i><br />
		<span class="small">Guests: <b>0</b></span><br />

		<span class="small">Search Engines: <b>0</b></span><br />

		</div>
		<div style="float: left; width: 40%; text-align: left;">
		<div class="small" style="float: left; width: 49%;"><span style="color: red;"><b>lllll</b></span> YaBB Administrator</div><div class="small" style="float: left; width: 49%;"><span style="color: blue;"><b>lllll</b></span> Global Moderator</div>

		</div>
	</td>
</tr>
</table>
</div>
 



MOD:
Code
Select All
<edit file>
Templates/default/BoardIndex.template
</edit file>

<search for>
	<td class="windowbg" width="5%" valign="middle" align="center">
		<img src="$imagesdir/online.gif" border="0" alt="" />
	</td>
</search for>

<replace>
    {yabb row_resize}<!-- ## Users Today mod ## -->
</replace>

<search for>
		$boardindex_txt{'803'} <b>{yabb mostbots}</b> $maintxt{'30'} {yabb mostbotsdate}.
		</div>
	</td>
</tr>
</search for>

<add after>
<!-- ## Start Users Today mod ## -->
{yabb userstoday}
<!-- ## End Users Today mod ## -->
</add after> 

  

EasyCapture3.jpg ( 50 KB | 25 Downloads )
EasyCapture3.jpg

Love to live and love on the water
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Senior Member
****
Offline


Pass to Port !

Posts: 264
Location: Reno Beach
Joined: Jan 18th, 2007
Gender: Male
Re: Most Recent User
Reply #3 - Dec 21st, 2009 at 8:07pm
Print Post  
WOWee !  default template .. AOK !!!  progress ! Now for the Midnyte ..


http://www.vvcbb.org/Forum/YaBB.pl
  

Love to live and love on the water
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Senior Member
****
Offline


Pass to Port !

Posts: 264
Location: Reno Beach
Joined: Jan 18th, 2007
Gender: Male
Re: Most Recent User
Reply #4 - Dec 21st, 2009 at 9:15pm
Print Post  
YAHOO !!!  Both heavily MODded ..... and displayes work in 2 different Templates.

   Now, LWS .. what was broken in the Midnyte template ?   read your pm here ..
  

Love to live and love on the water
Back to top
 
IP Logged
 
LWS
Senior Member
****
Offline


seek and ye shall find...i
must be BLIND!!

Posts: 285
Location: Southern Ohio
Joined: Feb 25th, 2007
Re: Most Recent User
Reply #5 - Dec 22nd, 2009 at 2:21am
Print Post  
The border... notice how it is missing from the right side.. and the bottom?
  

LoneWebSurfer.com Nothing but YaBB templates
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Captain John
Senior Member
****
Offline


Pass to Port !

Posts: 264
Location: Reno Beach
Joined: Jan 18th, 2007
Gender: Male
Re: Most Recent User
Reply #6 - Dec 28th, 2009 at 10:34pm
Print Post  
actually in my browsers I can't see or recognize any border ...  I presume it's black on black ?
   I do see in the boardindex.template where it is placed in the html
  

Love to live and love on the water
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint