Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Having problem with templates for YABB 2.4 (Read 2734 times)
Pistonsfan
New Member
*
Offline


I Love YaBB 2!

Posts: 3
Joined: Jul 3rd, 2009
Having problem with templates for YABB 2.4
Jul 3rd, 2009 at 11:48am
Print Post  
I have these two mods installed on my forum.
templateautoadde_4_yabb24_01
More_Style_MOD_4_YABB_2_4

I have three templates uploaded to my forum and when I go and try and use them they are all doing the same thing.

When I go into the template configuation in the admin center for yabb 2.4 I can't see my template in the style sheet tab and the image tab.

All other tabs I see it.....board index, user CP, message index, header, and posts.

What am I missing here?

I just upgraded from yabb 2.2 and it went ok.
I had a few templates on there.

Thanks for your time
  
Back to top
 
IP Logged
 
LWS
Senior Member
****
Offline


seek and ye shall find...i
must be BLIND!!

Posts: 285
Location: Southern Ohio
Joined: Feb 25th, 2007
Re: Having problem with templates for YABB 2.4
Reply #1 - Jul 3rd, 2009 at 2:06pm
Print Post  
Pistonsfan wrote on Jul 3rd, 2009 at 11:48am:
What am I missing here?


not sure... as i stated on YaBB Forum.. it sounds like files are not uploaded to the correct directory. If thats not the case, then will need to figure out why it isnt finding them. whats the url to your site?
  

LoneWebSurfer.com Nothing but YaBB templates
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Pistonsfan
New Member
*
Offline


I Love YaBB 2!

Posts: 3
Joined: Jul 3rd, 2009
Re: Having problem with templates for YABB 2.4
Reply #2 - Jul 3rd, 2009 at 6:42pm
Print Post  
Here is the url to our forums......

http://www.otsclan.net/cgi-bin/yabb2/yabb.pl

I believe all files are in the correct folder just don't know why they can't be seen in the forum. I had a few templates with YABB 2.2 before I upgraded and they all worked fine. They were in the same folders as the ones for 2.4 are. I just had to install the mods.

Thanks again
  
Back to top
 
IP Logged
 
LWS
Senior Member
****
Offline


seek and ye shall find...i
must be BLIND!!

Posts: 285
Location: Southern Ohio
Joined: Feb 25th, 2007
Re: Having problem with templates for YABB 2.4
Reply #3 - Jul 3rd, 2009 at 9:45pm
Print Post  
k.. will sign up are the templates you are having trouble with selectable in user cp? (even tho images and style sheet isnt working)

Edited:
registered...as LWS
You need to upload the template css.. and template image folders to your public_html-2/yabbfiles/Templates/Forum/ directory... they are not there! I think you uploaded them to your old... or test forum by mistake ??
  

LoneWebSurfer.com Nothing but YaBB templates
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Pistonsfan
New Member
*
Offline


I Love YaBB 2!

Posts: 3
Joined: Jul 3rd, 2009
Re: Having problem with templates for YABB 2.4
Reply #4 - Jul 4th, 2009 at 11:36am
Print Post  
Yes you where right, I did put them in the old folder by mistake.

They are working now thanks again.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint